Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w plasterki, odstawiamy na 15 min., aż woda z nich wyjdzie- wodę zlać, dodać cebulkę pokrojona w kostkę, dodać pieprz, sól do smaku. Kefir łączymy z śmietaną dodajemy do ogórków i wszystko razem mieszamy.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z cebulą nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam mizerię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mój ulubiony dodatek do obiadu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm smaczna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !