Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Kilogramowy kawałek schabu bez kości dokładnie myjemy i wycinamy w środku kieszonkę. Schab faszerujemy porzeczkami zmieszanymi z żurawiną, następnie kawałek mięsa związujemy sznurkiem i posypujemy solą i pieprzem i smarujemy majonezem zmieszanym z musztardę. Przykrywamy i odstawiamy do lodówki co najmniej na 6 godzin, a najlepiej na całą noc.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Fantastyczne danie. Naprawdę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    bardzo ciekawy przepis, podkradam Ci go:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !