Składniki:
włoszczyzna | 25 dag |
cebula | 40 dag |
woda | 1.5 l |
przyprawa do zup | 2 kostki |
tłuszcz | 2 dag |
śmietana | 0.5 szkl |
mąka | 3 dag |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 1 siekana |
włoszczyzna | 25 dag |
cebula | 40 dag |
woda | 1.5 l |
przyprawa do zup | 2 kostki |
tłuszcz | 2 dag |
śmietana | 0.5 szkl |
mąka | 3 dag |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: