Sposób przygotowania

Mocno schłodzoną śmietanę ubić na sztywno z sokiem cytrynowym i delikatnie wymieszać z chrzanem. Doprawić solą i cukrem. Podawać do wędlin, zimnych mięs, pasztetów i ryb.
Sos można zabarwić na słoneczny, żółty kolor dodając ½ łyżeczki przyprawy curry Prymat lub kurkumy Prymat.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Ciekawy przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Z bitą śmietaną sos , ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Może i ciekawy,ale chyba nie na obiad.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ciekawy przepis...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    muszę wypróbować ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis warty wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    ooostry?;)
  • 9
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychotka
  • 9
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    znakomity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Mnie tylko zainteresowało jak może być świeżo starty gotowy chrzan- albo jest swieżo tarty albo kupny ?
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    do czego to?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    I jeszcze jedno- po co do chrzanu kurkuma ? Będzie żółty a smaku nie zmieni.
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dziwny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    jeszcze o takim nie słyszałem...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    oryginalne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne połącz3nie
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł na sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !