Sposób przygotowania

Kapustę pokroić w kostkę, marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do garnka, zalać wodą, dodać przyprawę kucharek, ocet i ugotować. Następnie odcedzić, dodać surowe masło, wsypać posiekany koperek, przyprawić do smaku solą, pieprzem, ewentualnie octem lub sokiem z cytryny, wymieszać. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !