Sposób przygotowania

Pomarańcze umyć,obrać,pokrajać w krążk i iułożyć na półmisku.migdały obrać,pokroić w piórka i zrumienić na patelni bez tłuszczu.Utrzeć je z cukrem pudrem i winem.polać sosem.pomarańcze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Chyba można zamiast mozolnego krojenia migdałów użyć płatków migdałowych.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    nazwa powinna być chyba troszkę inna np. pomarańcze z lukrem lub jakoś tak :) na pewno to nie jest surówka ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niespotykana i ciekawa potrawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musi smakować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !