Sposób przygotowania

Białka ubijamy z cukrem potem dodajemy kakao i pocięta drobno czekoladę .Na koniec cytrynę ,żeby beza była krucha a w środku ciągnąca .
Wlewamy do tortownicy .Wstawiamy do mocno nagrzanego piekarnika 200 stopni na 3 min potem zmniejszamy do 160 i pieczemy godzinkę .Ubijamy śmietanę nakładamy grubo na czekoladową bezę -ostudzona wcześniej na śmietane kładziemy maliny .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychota
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    zgadzam sie z poprzedniczkami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !