Sposób przygotowania

Chrzan trzemy na tarce o drobnych oczkach,żurawinę miksujemy blenderem,dodajemy sól,cukier,odrobine kwasku cytrynowego,oliwę.
Mieszamy wszystko.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    A jak radzisz sobie z tym\" płaczem\" przy tarciu chrzanu?
  • 6
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    To coś dla mojego męża
  • 4
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Ja płaczę tylko przy cebuli :D
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do mięska dodajesz czy do jaj?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Właśnie , najgorsze to tarcie..
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pierwszy raz słyszę o czymś takim muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    trzeba sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    jaka ?urawina? suszona, ?wie?a czy z zaprawy?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    polecam jako dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !