Sposób przygotowania

Paprykę dokładnie umyć,wykroić gniazda nasienne i pokroić na kawałki.Z patisonów i ogórków odciąć końcówki.Do słoików wsypać po łyżeczce gorczycy. Paprykę,ogórki i patisony wsadzić do słoika, zalać gorącą zalewą,oraz dodać po łyżce oleju.Słoiki wstawić do garnka z wodą i gotować 5 minut.
ZALEWA:Do garnka wlać 2,5 litra wody,3 szklanki octu,wsypać szklankę cukru oraz 2 łyżki soli.Zalewę mocno podgrzać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    kolorowa fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    kolorowa i pewnie smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Do ulubionych:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !