Sposób przygotowania

Mięso mielone przygotować jak na klasyczne kotlety, obkleić nim ugotowane jajka i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na małym gazie, gdy kotlety będą zimne przekroić je na dwie porcje. Układamy w głębokim talerzu opierając o ścianki, środek ma być wolny. Kostkę rosołową i żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie, ostudzić i zalać kotlety do 1/2 ich wysokości. Po zastygnięciu galaretki podajemy z ostrą ćwikłą

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Ciekawa propozycja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Domyślam się, że smaczne, bo na takie wyglądają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !