Sposób przygotowania

Morele obrać ze skórki, przepołowić i wyjąć pestki. Owoce pokroić w kostkę. W garnku zagotować cukier z wodą mineralną oraz sokiem wyciśniętym z limonek. Dodać pokrojone owoce i gotować na małym ogniu 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Gorącą konfiturę przełożyć do wyparzonych słoików. szczelnie zamknąć i postawić do góry dnem, aby wystygły.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pysznie się prezentuje!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    wspaniałe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !