Sposób przygotowania

Upiec biszkopt.

Masa: mak namoczyć na noc. Zmielić przez maszynkę 3 razy. Ugotować syrop z cukru, wody i margaryny, dodać mak i smażyć 10 min.Często mieszać, aby się mak nie przypalił. Dobrze ciepłym ( nie gorącym i nie zimnym) smarować biszkopt.
Wierzch można polać polewą lub wg mnie lepiej pasuje lukier.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Też bardzo lubię każdy placek z makiem.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanka1

    Tylko, że to nie moje zdjęcia!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !