Sposób przygotowania

Ryz gotujemy w osolonej wodzie . Cebule kroimy w piórka ,pieczarki na plasterki .Cebulę z pieczarkami podsmażamy na maśle na patelni ,solimy .Gdy będzie podsmażone na złoto dodajemy ugotowany ryż .Brokuły i fasolkę gotujemy na parze w parowarze -tracą najmniej witamin .Gdy są gotowe dodajemy na patelnie .smażymy mieszamy .Pod koniec dodajemy pokrojone patisony .wszystko solimy i doprawiamy pieprzem do smaku. Robimy sos . do śmietany dodajemy łyżeczke sosu w proszku do sałatek -mieszamy .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dodajemy natke pietruszki ,gdy danie jest na talerzu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !