Sposób przygotowania

Rybę zalać osoloną wodą, wlać ocet i wrzucić ziarenko pieprzu oraz liść laurowy.
Pozostawić na ogniu do miękkości ryby.
Gdy ryba będzie gotowa odstawić w wywarze aby ostygła.
W między czasie ugotować ziemniaki w łupinach po czym odcedzić, obrać i pokroić w kostkę.
Rybę wyjąć z wywaru, usunąć ości i mięso pokroić na mniejsze kawałki, dodać do ziemniaków Na sam koniec dodać jeszcze posiekaną cebulkę
Przed podaniem skropić sokiem z cytryny i polać majonezem doprawionym solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !