Sposób przygotowania

Całe jajka ubić z cukrami na gładka masę. Obie mąki przesiać przez sito i dodać do nich proszek do pieczenia. Dodać do masy z jajek i dalej ubijać. Margarynę roztopić w rondelku. Taką gorącą roztopioną wlać do ciasta. Keksówkę wysmarować masłem, wlać przegotowane ciasto. Posypać borówkami. Borówki powinny opaść na dno. Piec w temp. 180 st. przez ok. 45 minut. Gdy ciasto wyciągniemy posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak borówki obtoczysz w mące nie zapadną się aż tak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !