Sposób przygotowania

Buraczki gotujemy na półtwardo, a następnie ścieramy na tarce z dużymi oczkami.
Papryki oczyszczamy i drobniutko kroimy- cebulę także.
Wszystkie składniki mieszamy i przykrywamy- odstawiamy na godzinkę lub dłużej.
Nakładamy do sloików,a następnie pasteryzujemy około pół godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a zalewa?gotujemy zalewę czy dodajemy to wszystko razem do buraków?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Właśnie nie gotujemy- mieszamy z burakami:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    muszą być ostre :)
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    uwielbiam buraki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !