Sposób przygotowania

1 -Margarynę , cukier utrzeć na puszystą masę. 2-Stopniowo dodawać jajka, ser oraz budyń w proszku. 3- Całość wymieszać z rodzynkami . 4- Spód formy prostokątnej wyłożyć herbatnikami boki wysmarować tłuszczem. 5 - Do formy wyłożyć masę serową i piec około około 60 minut w 175 stopniach (termoobieg 150). 6 - Po upieczeniu poczekać aż ostygnie sernik rozgrzać polewę czekoladową polać sernik i posypać posypka kolorową

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    zle ujęte w składnikach \"3 szt herbatniki\" może ktoś pomyśleć ,że 3 szt , powinno być napisane 3 opakowania herbatniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Muszę wypróbować Twój przepis, bo jest prosty a ja na jutro potrzebuję upiec właśnie sernik. Zapowiada się apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ale pewnie pyszny
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawy :)
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    To na prewno jest pyszne ide robic według tego [przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !