Sposób przygotowania

Fasole odcedzamy .Ugotowany kalafior kroimy dosć drobno . Robimy sos. Do rozdrabniacza wkładamy orzechy włoskie ok 3 łyzki miksujemy-rozdrabniamy . Dodajemy oliwę,ocet balsamiczny i miód -miód musi być dobry prawdziwy .Mieszamy wszystko razem .Doprawiamy solą najlepiej morską .Natkę pietruszki myjemy suszymy i siekamy drobniutko . Dodajemy do sosu wszystko razem mieszamy . Sałatke polewamy sosem

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ozdabiamy natka pietruszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    z pewnościa smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    iwa, wybacz, ale muszę to napisać - postaraj się popracować nad balansem bieli przy robieniu zdjęć bo prawie wszystkie są nieprzyjemnie niebieskie i nie oddają zupełnie kolorów dań

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !