Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie. Mięso mielone mieszamy z pieprzem, solą i papryką słodką. Wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy na dużym ogniu nieustannie mieszając. Gdy się przesmaży dodajemy oregano oraz drobno pokrojone łodygi selera naciowego (dodałem tez odrobinę pokrojonych liści). Chwilkę smażymy i dodajemy koncentrat wraz z sosem ze słoika. Całość mieszamy i na małym ogniu doprowadzamy do wrzenia. Posypujemy jeszcze bazylią i gotowe. Tak przyrządzonym sosem polewamy makaron i posypujemy startym serem wędzonym. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    spaghetti nigdy nie odmówie, chyba sie wprosze do ciebie na obiad
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Makaron idealnie przyrządzony...
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super spaghetti
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    po prostu przepadam za spagetti
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !