Sposób przygotowania

Filety z ryby płuczemy i osuszamy. Lekko obsypujemy przyprawą do ryb. Jajko lekko rozbijamy z dodatkiem odrobiny soli, pieprzu, czosnku i przyprawy do ryb. Do bułki tartej dosypujemy przyprawę do ryb i czosnek. Ilość przypraw zależy od indywidualnego upodobania, ale z racji tego, że przyprawę do ryb dodaję do jajka i bułki, a jednocześnie obsypuje nią rybę, do każdej z tych rzeczy dodaję tylko po odrobinie. Rybę najpierw moczymy w jajku, a później w bułce tartej. Smażymy na masełku rozpuszczonym na patelni teflonowej.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha na maselku... ale aromat....
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    panierkę wykorzystam nie tylko do dorsza :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolcia_zip

    uwielbiam czosnek i rybki, musi super smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Smażone na maśle zawsze smakuje lepiej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    nie próbowałam z przyprawą do ryb, ale chyba warto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !