Sposób przygotowania

Masło mieszamy widelcem z czosnkiem (wyciskamy przez wyciskarkę) dodajemy zioła prowansalskie i vegetę.
Smarujemy kromki z bagietki lub bułki,jeśli chcemy nakładamy żółty ser w plasterku i do piekarnika na ok.5-10 minut, 180 st.

Polecam jeść z ogórkami np. z curry. Pyyycha!
Tak zrobione masełko używam do ziemniaków lub cukinii z grilla.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Zapowiada się bardzo smaczna kolacja!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Już zjedzona :) Jutro chyba powtórka na śniadanie....
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Uwielbiam takie grzanki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !