Sposób przygotowania

Makaron gotujemy- odcedzamy i odstawiamy na bok.
Doprowadzamy do wrzenia około 2 litry wody wymieszanej ze śmietaną i wrzucamy do niej kostki rosołowe oraz pokrojone w cienkie paseczki filety z kurczaka- gotujemy około 25 minut.
Mleko mieszamy z mąką i zagęszczamy zupę.
Na koniec dodajemy kukurydzę i makaron- przyprawiamy solą i pieprzem.
Na talerzu posypujemy zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Taka całkiem inna i pewnie smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajna ta zupka
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny pomysł na smaczną zupkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa ,takiej zupy jeszcze nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pewnie dobrze smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    kukurydzianej zupy jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !