Sposób przygotowania

Piersi rozcinamy po połowie na cieńsze plastry. Lekko rozbijamy pięścią i tniemy w niewielkie prostokąciki. Nacieramy solą, kładziemy natkę pietruszki (natka poszatkowana ale nie zbyt mocno, tak aby można było rozpoznać liście) i zwijamy. Maczamy w jajku rozbitym z pieprzem czarnym, w sezamie i smażymy na głębokim oleju. Uważajmy, aby nie spalić sezamu. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna pierś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna pewnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    o ja bardzo lubię takie kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Świetny pomysł :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !