Sposób przygotowania

Z pieczarek wyciąć nogi (można je użyć do innej potrawy), zalać wodą, dodać sól i kurkumę. Gotować ok.15 minut od momentu zagotowania, odcedzić. Na każdej pieczarce położyć odrobinę masła, po cienkim plasterku czosnku i po plasterku mozzarelli. Zapiec w mikrofalówce na pełnej mocy ok. 30-40 sekund.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Ciekawe połączenie-pieczarki z mozzarellą
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !