Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, oczyścić, oddzielić nózki od kapelusza. W misce rozmącić jajko.
Osuszone kapelusze pieczarek moczyć w jajku, a nastepnie obtaczać w bułce tartej.
Solę dopiero po upieczeniu.
Jest to bardzo szybki sposób na grillowane pieczarki, który często stosuję.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zdjęcie nie przedstawia gotowej potrawy
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A co to za nowa spryciula?! Niedozwolone zdjęcie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    uzupełnię zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !