Sposób przygotowania

MAŚLAKI OBIERAMY, PŁUKAMY I OBGOTOWUJEMY. DO GARNKA WKŁADAMY OBGOTOWANE GRZYBY ZALEWAMY WODĄ, DODAJEMY ŁYŻKĘ OLEJU, CEBULKĘ POKROJONĄ W DROBNĄ KOSTKĘ LIŚ LAUROWY, ZIELE ANGIELSKIE. TO WSZYSTKO DUSIMY PO 15 MIN DODAJEMYŁYŻKE MĄKI, 2-3 ŁYŻKI ŚMIETANYI DOPRAWIAMY SOLĄ. GOTOWYM SOSEM POLEWAMY ZIEMNIACZKI.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    sos grzybowy i makaro , ekstra zestawienie;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne, uwielbiam taki sosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    MNIAM
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietny sos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacyjny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mój mąż będzie zachwycony jak zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !