Sposób przygotowania

Truskawki umyć, usunąć szypułki, zasypać 2 łyżkami cukru, zmiksować na jednolitą masę. Kaszę wsypać do gotującego się mleka, posłodzić do smaku. Gotować na wolnym ogniu, gdy zacznie gęstnieć, mieszać, bo łatwo przywiera do dna garnuszka. Ostudzić. Do pucharków nałożyć do 3/4 wysokości ugotowaną mannę, a na to sos truskawkowy wyłożyć. Udekorować biszkopcikami. Podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    znów, łatwe, szybkie, smaczne i wygląda jak arcydzieło ! Wielki pozytyw !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !