Sposób przygotowania

Zrobić farsz. Ugotowane mięso np. z rosołu zmielić z cebulą. Dodać starty ser, doprawić do smaku. Smarować naleśniki farszem, zwijać w rulon, zawijając końcówki rulonów do środka tak, aby farsz nie wypadł. Obtaczać każdy rulon w roztrzepanych jajkach, a nastepnie w bułce tartej. Smażyć na niewielkim ogniu na rozgrzanym oleju na patelni z każdej strony na złoty kolor. Podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentują się znakomicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pysznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo ładne krokiety :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !