Sposób przygotowania

Najpierw robimy rozczyn z mleka drożdży cukru i mąki do miseczki wsypujemy 280 gram maki i do środka wlewamy rozczyn przykrywamy ściereczka po jakiś 25 minutach możemy ugniatać ciasto i rozwałkujemy placek kładziemy na spód od tortownicy i wykrajmy kółko na to kładziemy keczup i zielona paprykę pieczarki oraz boczek wędzony pokrojony do pieca na 15 minut w 170 stopniach następnie kładziemy 4 plastry sera i 5 minut i gotowa pizza

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pysznie wygląda ta twoja pizza
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !