Sposób przygotowania

Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie ok 5 min . Kroimy w plasterki . Cebule kroimy w piórka solimy .Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki , wymieszaną śmietanę i majonez .Wszystko dobrze mieszamy . Na filet śledzia nakładamy cebulę i posypujemy świeżo zmielonym pieprzem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    p;ycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !