Sposób przygotowania

w garnku z woda z dodatkiem przyprawy uniwersalnej gotujemy obraną fasolkę i pokrojona jak na bigos kapustę . Fasolkę gotujemy pierwszą po 10 min dokłądamy pokrojoną kapustę i starta na dużych oczkach marchewki .Gotujemy aż warzywa będą miękkie.Odlewamy nadmiar wody i dodajemy podsmażoną na masełku cebulke ,Mieszamy doprawiamy kucharkiem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można dodac posiekaną natke i koperek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie składników.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !