Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół. Śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać przesianą kawę cappuccino, wymieszać. Biszkopt nasączyć ostudzonym naparem z kawy, kawy cappuccino, cukru, mleka i wody. Do kremu dodać ostudzoną, rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody żelatynę. Wymieszać. Wyłożyć 2/3 masy na połowę ciasta, przykryć drugą połową. Wyłożyć resztę kremu, posypać startą czekoladą. Schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Pyszniutki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pewnie bardzo pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !