Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na tarce. Piersi z kurczaka umyć, dodać przyprawy, odstawić na 10 minut. Piersi z kurczaka podsmażyć na oliwie z dwóch stron. Na każda pierś położyć dwa plasterki ananasa, przykryć pokrywką i na małym ogniu podsmażyć, aby ananas delikatnie zmiękł, potem dodać ser żółty i jeszcze chwilkę pod pokrywką potrzymać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Próbowałam - sprawdza się na imprezkach (:
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    poleacam, pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !