Sposób przygotowania

Udka kurczaka rozdzielić na 2 części, włożyć do miski wraz ze skrzydełkami, doprawić solą, papryka i marynatą do kurczaka z rozmarynem i pieprzem cayenne, zostawić na chwilkę. Rozgrzać olej na patelni grillowej, włożyć kawałki kurczaka, podpiec na rumiano z każdej strony, podlać wrzącą wodą, przykryć, dusić do miękkości uzupełniając co jakiś czas wodę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w końcu pyszny przepis bo przerwie :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    trzeba w końcu trochę po wakacjować bez Internetu;)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    zapowiada się smacznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubie takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Już zrobiłam się głodna, a do obiadu daleko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !