Sposób przygotowania

Mięsko pokroić na bardzo cienkie plastry , mąkę ziemniaczaną połączyć z 1 łyżką wody i wymieszać z mięsem , 2 łyżki oleju wlać do dużej patelni , rozgrzać na średnim ogniu mieszając smażymy przez 2 minuty potem mięso wyjąc i odstawić . Do tej samej patelni wlać 1 łyżkę oleju , włożyć cebulę i czosnek , mieszając smażyć 2 minuty i zwiększamy płomień . Mięso przekładamy na patelnię , wlać sos sojowy , wódkę i posolić mieszając smażymy 1 minutę na dużym ogniu a przed podaniem dodać olej sezamowy i zamieszać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !