Sposób przygotowania

Śledzie namoczyć w mleku przez około 1 godzinę, pokroić w paski. Jabłko obrać i pokroić w półplasterki lub w paski. Cebulę pokroić w krążki i sparzyć. Por także pokroić w krążki. Wszystko razem wymieszać, dodać groszek bez zalewy, majonez, doprawić solą i pieprzem do smaku według uznania, ponownie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    Pyszności :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    smaczne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    lubię takie sałatki sledziowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !