Sposób przygotowania

Mięso pokroić w cienkie paseczki i usmażyć na oleju, doprawić. Makaron ugotować, wrzucając go do osolonej wrzącej wody. Pieczarki posiekać i udusić na oleju, połączyć z mięsem, dodać posiekaną pietruszkę i odcedzony makaron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki makaron musi być pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Warto wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musi być dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super obiad
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    może być dobre, koniecznie muszę przetestować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z wielką chęcią bym zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !