Sposób przygotowania

Pieczarki podgotować. Włożyć do słoików. Zalać zimną zalewą. Pasteryzować 10 minut.
ZALEWA: Do wody włożyć wszystkie pozostałe składniki, zagotować. Ostudzić. Stosować jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    przyrządzę
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    skoro grzybki , to biorę....
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    muszę zrobić w przyszłym roku :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    wolę kupić heheh bo mi jakoś nigdy nie wychodzą.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !