Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić w dużą kostkę. Olej wymieszać z solą czosnkową i ziołami, zalać tym kurczaka i odstawić w chłodne miejsce. Mięso mielone wymieszać z przyprawą w płynie, wyciśniętym czosnkiem i pieprzem. Uformować z niego kulki. Na patyczki do szaszłyków nadziewać odpowiednio kawałek mięsa z kurczaka, kulkę z mięsa mielonego i znowu mięso z kurczaka. Grillować na rumiano.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Ciekawe połączenie ... pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietna kombinacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !