Sposób przygotowania

Margarynę, mąkę i ser posiekać nożem i ochłodzić przez chwilę w lodówce. Rozwałkować, pokroić w prostokąty lub kwadraty. Na każdym położyć trochę dżemu. Formować różki i piec na złoty kolor w temp. 180 st. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jak zrobisz to czekam na zaproszenie na kawe i różki serowe :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    muszą być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne są
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    jakie ładne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    jakie ładne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne słodkości....
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygladaja pysznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    Pyszne słodkości!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    już wiem co zrobię z białego sera który siedzi w lodówce :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Prezentują się naprawdę smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !