Sposób przygotowania

Klopsiki robimy z przepisu na \"kotlety z kaszą manną \",który jest dodany wcześniej, przed tym przepisem.
Kapustę szatkujemy, marchewki obieramy kroimy w plastry,a ziemniaki w kostkę. Do garnka wsadzamy skrzydełka,marchewkę i gotujemy jakiś czas.
Dodajemy następnie ziemniaki, a po 10 minutach kapustę.
Gotujemy do miękkości ziemniaków. Doprawiamy pieprzem i Kucharkiem.
Zagęszczamy mąką rozrobioną w 1 szklance wody. Gotujemy jeszcze około 10 minut.
Z masy mięsnej kształtujemy klopsiki wielkości orzecha włoskiego i dodajemy do zupy podczas gotowania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetna zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    zrobię...super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajna jarzynowa zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !