Przepis i sposób przygotowania na: Colesław
Szatkujemy kapustę i cebulę, ścieramy marchewki. Wszystkie warzywa mieszamy razem z wcześniej przygotowanym sosem i odstawiamy do lodówki aż się porządnie schłodzi.
Serwujemy sałatkę po kilku godzinach.
kapusta | 1 szt. |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1/4 szkl. |
pieprz | 1 szczypta |
mleko | 1/3 szkl. |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
majonez | 1/2 szkl. |
ocet winny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: