Sposób przygotowania

Gołąbki rozmrozić, pokroić w paski. Cebulę pokroić w kostkę, uprażyć bez tłuszczu na teflonowej patelni (do momentu, aż cebula nabierze złotego koloru). Dodać grzyby, chilli, koncentrat, pieprz oraz Kucharka - Smak jesieni. Wymieszać, naczynie przykryć, dusić całość do miękkości grzybów. Następnie na wierzch dania wbić jajko, posypać je Kucharkiem Uniwersalnym oraz pieprzem. Patelnię przykryć i smażyć całość do momentu, aż białko się zetnie, a żółtko pozostanie płynne. Przed podaniem posypać suszonym czosnkiem niedźwiedzim oraz papryką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    fantastyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    przepyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !