Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną poszatkować, włożyć do garnka i zalać wodą. Dodać w kostkę pokrojone ziemniaki, marchewkę, seler i pietruszkę. Gotować około godziny. Następnie dodać kostkę, liść laurowy i ziele angielskie, dolać wody i gotować jeszcze pół godziny. Po tym czasie gdy warzywa są już miękkie doprawić zupę solą i pieprzem. To jest zupa dietetyczna, więc nie dodajemy zasmażki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetna alternatywa:) wypróbuję!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !