Składniki:
łopatka | 1 kg |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
czosnek | |
ketchup łagodny | |
rosołek wołowy | |
margaryna | 5 dkg |
cebulka mała | |
mąka | 1 łyżka |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2lub 3 łyżeczka |
łopatka | 1 kg |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
czosnek | |
ketchup łagodny | |
rosołek wołowy | |
margaryna | 5 dkg |
cebulka mała | |
mąka | 1 łyżka |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2lub 3 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: