Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy i obcinamy. Na ok 1 kg fasolki potrzeba ok 1,5 litr wody z 1 łyżką soli i 1 -1,5 łyżeczką cukru bądź słodzika. Gotujemy do miękkości, ok 20-30 min.
Opcjonalnie fasolkę można podawać z bułką tartą zarumienioną na masełku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam taką fasolkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyycha:) szkoda, że już po sezonie
  • 2
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    jedno z moich ulubionych dań
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo lubię szparagową :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię fasolkę,teraz się ją zajadam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !