Sposób przygotowania

Dokładnie wymieszać wszystkie składniki (oprocz papryki i pieczarek) i zrobić z nich kulki równej wielkości. Kulki obsmażyć partiami na rozgrzanym oleju do zbrązowienia. Wyjąć i osączyć. Pieczarki obsmażyc na tłuszczu, posypac sola. Na patyczki do szaszlyków nakładać kulke mięsa, kawałek papryki, pieczarke, kulke, papryke, pieczarke i kulke. W miedzyczasie w woku rozgrząc troche oleju do bardzo wysokiej temperatury i wrzucic na niego makaron, ktory szybko napecznieje, Zdjac i przełozyc na talerz (makaron smażyc partiami). na makaron ulożyc szaszłyki. Można podawać z sosem słodko-kwaśnym albo innym chińskim

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Apetycznie wyglądają.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    fajny przepis aż z ciekawości jutro spróbuje zrobić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    świetne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !