Sposób przygotowania

Wodę, cukier i margarynę zagotować mieszając aż cukier się rozpuści. Przestudzić i wsypać mleko dokładnie ucierając na gładką masę. Wsypać rodzynki i kakao i jeszcze raz wymieszać. Masę wylać na niewielką blaszkę, odstawić w zimne miejsce do schłodzenia, a potem do lodówki aby masa dobrze się ścięła.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajne słodyczki!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale muszą sie ciagnąć ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    pamiętam jak mama takie robiła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smak dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    fajne te ciągutki:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !