Sposób przygotowania

Ogórki ponacinać na cztery załadować do większego słoja, zagotować wodę z solą, na litr wody łyżka soli, jak przestygnie zalać ogórki. Na wierzch żeby szybciej ukisły można dodać kromkę chleba, po tygodniu gotowe do spożycia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre ogórasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe! jeszcze nidgy nie dodawałam chleba do kiszenia....fajny sposób:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !