Sposób przygotowania

KARCZEK KROIMY W PLASTRY I OBSMAŻAMY NA PATELNI Z OBU STRON. OBSMAŻONY KARCZEK WKŁADAMY DO GARNKA I POSYPUJEMY STARTYMI NA TARCE WARZYWAMI, PODLEWAMY WODĄ I DUSIMY NA WOLNYM OGNIU DO MIĘKKOŚCI. WKŁADAMY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ, LISTEK BOBKOWY I ZIELE ANGIELSKIE. WLEWAMY RÓZWIEŻ TŁUSZCZ NA KTORYM OBSMAŻALIŚMY KARCZEK I NADAL DUSIMY. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    smakowicie wyglada, palce lizac:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczny z pewnością
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    podobnie robię, jest super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    musze zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !